Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli…AKP’li vekilin yasak düğününe CHP’li Akar da katıldı

Kocaeli Haber…Düğün yasağına rağmen bin 500 kişilik düğün yapan AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğününe AKP’lilerin yanı sıra TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da katıldı.

Kocaeli Haber...Düğün yasağına rağmen

Kocaeli Haber…4 Eylül 2020 itibariyle düğünlerle ilgili pek çok yasak uygulamaya girdi. Yasaklara göre köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan ve benzeri etkinliklere müsaade edilmeyecek. Çiftler sadece 1 saatle sınırlı olmak üzere nikah yapabilecek.

AKP’LİLER, VALİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Bu yasak, dün AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman tarafından delindi. Yaman, Dilovası’nda yer alan Karayolları Genel Müdürlüğü tesislerinde oğlu Hüseyin Yaman için 1.500 kişilik dev bir düğün organizasyonu düzenledi. Bu organizasyona AKP’li siyasetçiler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın‘ın yanı sıra CHP’liler de katıldı.

CHP’Lİ HAYDAR AKAR DA ŞAHİT

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da bu düğüne davetli olarak katıldı ve nikah şahidi oldu. En çok CHP’liler tarafından eleştirilen düğünde CHP’nin önemli ismi Haydar Akar’ın da olması şaşkınlık yarattı.