Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Baro Başkanı Candemir’den Feyzioğlu’na istifa çağrısı!

TBB 36. Olağan Genel Kurulu’nda delegeler, Birlik Başkanı Metin Feyzioğlu’na eleştirilerini dile getirdi. Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Birlik Başkanı Feyzioğlu’nun “çoklu baro yasası” protestosunda Eskişehir Yolu üzerindeki baro başkanlarının yanına geç geldiği için dilediği özrü hatırlatarak, “Ben özrünüzü kabul ediyorum ve bu görevden affınızı rica ediyorum” dedi.

TBB 36. Olağan Genel

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) 36. Genel Kurulu, Avukat Özdemir Özok Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor. Ankara Baro Başkanı Erinç Sağkan ve mevcut TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun aday olduğu kongrede, çoklu bora yasası yapılan değişiklikle Ankara, İstanbul ve İzmir barolarının delege sayısının azaltılması sonucu Anadolu barolarından gelen delegelerinin oyu yeni TBB Başkanını belirleyecek. İki gün sürecek genel kurulda yarın seçim yapılacak.

ÖZRÜ KABUL ETTİ İSTİFAYA DAVET ETTİ

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nın “çoklu baro yasası eyleminde yanlış yaptığını” açıkladığı konuşmasının ardından delegelere söz verildi. Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Birlik Başkanı Feyzioğlu’nun “çoklu baro yasası” protestosunda Eskişehir Yolu üzerindeki baro başkanlarının yanına geç geldiği için dilediği özrü hatırlatarak, “Ben özrünüzü kabul ediyorum ve bu görevden affınızı rica ediyorum” dedi.