Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 3 jetskiye 1.2 milyon verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı’nda kullanılmak üzere 3 jetskiye 1 milyon 245 bin TL verdi. Büyükşehir, daha önce iki kez 4 jetski ihalesine çıkmış ancak ihaleye geçerli teklif veren olmamıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye

Uğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yılın Mart ayında 4 adet jetski ve ekipmanlarının alımı için ihaleye çıktı. İhale, geçerli teklif verilmemesi nedeniyle iptal edilirken Büyükşehir, Mayıs ayında aynı ihaleye tekrar çıktı. İhale aynı sebepten dolayı iptal edilirken bu sefer jetski miktarında azalmaya gidilerek temmuz ayında 3 adet jetski ve ekipmanları alımı için ihaleye çıktı.

TEK FİRMA KATILDI

Son yapılan ihaleye tek teklif verilirken işin yaklaşık maliyeti 1 milyon 287 bin TL olarak açıklandı. İstanbul firması olan Akua Motor Servis Satış TURZ.İTH.İHR.LTD.ŞTİ’nin tek katılımcısı olduğu ihalede firma 1 milyon 245 bin TL teklif vererek ihaleyi aldı.

İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI’NDA KULLANILACAK

Söz konusu jetski ve ekipmanlarının İtfaiye Daire Başkanlığı’nda kullanılacağı öğrenilirken 21 Temmuz’da belediye ile şirket arasında 1 milyon 245 bin TL’lik sözleşme imzalandı. Şirket jet skileri, belediyeye 20 Ekim’e kadar teslim edecek.