Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Erdoğan’ın memleketine otobüs durağı yaptıracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine 25 adet ahşap otobüs durağı yaptıracak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhurbaşkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Hizmet Tesisi’nin ikincisini Gebze’de inşa ediyor. Söz konusu bina 8 milyon 822 bin liraya mal olacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olan Rize’nin Güneysu ilçesine Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar sürüyor. Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gündeme gelen, CHP’nin muhalefet ettiği durak yapım işi de ihaleye çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 25 adet ahşap durak yaptıracak ve Rize’nin Güneysu ilçesine gönderecek. Söz konusu ihale 21 Haziran’da saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

KARDEŞ ŞEHİR YAPIN

Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir konuyla ilgili şöyle konuşmuştu: “7 yıldır bu meclisteyim. Hemen hemen 3-4 ayda bir Rize Güneysu ilçesine yardımda bulunuyoruz. Bence burayı kardeş şehir de yapın. Daha mantıklı olur. Bu konuda diğer ilçe belediyelerinin de talepleri var. Ama sadece bir ilçeye yardım yapılmasını doğru bulmuyoruz. Burada durak yapımı söz konusuymuş. Ben bizim duraklarımıza göz attım. Binlerce otobüs durağımız var. Ancak perişan durumda olan otobüs duraklarımız var. Öncelikle bu durakların sorunlarını çözsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum.”