Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gülşah Çubuklu’yu engelledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle belediye yetkililerini uyarmak isteyen CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülşah Çubuklu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabının kendisini engellediğini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

Ugur Enc profilCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülşah Çubuklu dün Kocaeli kent merkezinde, İZmit’te yapımı devam eden Yürüyüş Yolu çalışmalarında yol ortasında bırakılan bir çukurun fotoğrafını paylaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle belediye yetkililerini uyarmak isteyen Çubuklu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabının kendisini engellediğini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir kent vatandaşını, ana muhalefet partisinin  il yöneticisini engellemesi şaşkınlık yarattı.

Gülşah ÇubukluGÜLŞAH ÇUBUKLU PAYLAŞIM YAPTI

Gülşah Çubuklu konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Sevgili @kocaelibld beni engellediğin için sana bildirimim gelmeyecek o yüzden @tahirbuyukakin başkanı etiketliyorum.Bugün yürüyüş yolundan geçerken dalgınlıkla bu çukura düşmek üzereydim.Yeni açılmış olabileceğini düşünerek önemsemedim, gerekli koruma şeritlerini çekerler dedim.”

BÜYÜKŞEHİR: ENGELLEMEDİK

Söz konusu paylaşım sonrasında Bağımsız Kocaeli’ye açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Gülşah Çubuklu’nun hesabının engellenmediğini ifade etti. Sadece küfür ve hakaret içeren paylaşımlarda bulunan hesap sahiplerinin engellendiğini belirten büyükşehir yetkilileri, Çubuklu’nun paylaşımında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabının etiketlendiğini, olası bir engelleme halinde bu etiketlenmenin de yapılamadığını belirtti.