Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi o ihalesini ‘deprem nedeniyle’ iptal etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2023 Yılı Tanıtım, Kültürel ve Muhtelif Etkinlikler Hizmeti ihalesi için tarih belirlendi. Belediye, ihaleye son bir hafta kala Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ihalenin iptal edildiğini duyurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Tanıtım, Kültürel ve Muhtelif Etkinlikler Hizmeti için ihale tarihini geçtiğimiz günlerde duyurdu. İhale kapsamında 2023 yılı tanıtım, kültürel ve muhtelif etkinlikler hizmeti alımı yapılması planlanıyordu. Kahramanmaraş merkezli iki deprem nedeniyle çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybederken hem büyükşehir hem de ilçe belediyeleri deprem bölgesine görevlendirildi.

“DEPREMLER NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ”

24 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek ihalenin iptal edildiği belediye tarafından duyuruldu. Yapılan duyuruda, “Ülkemizde 06 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş merkezli (Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay) depremlerin yaşaması sebebiyle; 2023/73549 İKN’li; 2023 Yılı Tanıtım, Kültürel ve Muhtelif Etkinlikler Hizmeti Alımı işi ihalesi iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.