Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi promosyon ihalesi tarihi belli oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediyenin şirketleri ve İSU’da çalışan yaklaşık 11 bin işçi ve memurun büyük umutlarla beklediği promosyon ihalesini 14 Ekim’de yapacak. İhaleye bankaların ciddi tekliflerle gelmesi bekleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediyenin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve şirketleri ile İSU’da çalışan yaklaşık 11 bin işçi ve memuru ilgilendiren promosyon ihalesinin tarihi belli oldu. Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Suriye Çatak Tek’in haberine göre; büyükşehir ve İSU için ayrı ayrı gerçekleştirilecek ihalelerin 14 Ekim Cuma günü saat 14.00’te yapılması planlanıyor. Bankaların promosyon ihalesi için hazırlık yaptığı ihalede çok sayıda kamu ve özel bankanın katılması, 11 bin memur ve işçinin maaşlarına talip olmak için yüksek promosyon teklifleri vermesi bekleniyor.

İŞÇİLERİN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Kamu İhale Kanunun kapsamı dışında yapılan promosyon ihalesinde bu yıl beklenti çok yüksek. Birçok kamu kurumunda yapılan promosyon ihalelerinde ihale bedellerinin yüksek olması nedeniyle belediye işçi ve memurlarının da beklentisi yüksek. Büyükşehir Belediyesinin kadrolu işçi, memur ve şirketlerindeki çalışanlar ile İSU memur ve işçileri olmak üzere yaklaşık 11 bin işçiyi ilgilendiren promosyon ihalesine bankaların katılımının yüksek olması bekleniyor.

AÇIK ARTIRMADA SINIR YOK

Belediye işçi ve memurlarının maaşlarının ortalamalarının yüksek olması ve belediye çalışanlarına kredi ve kredi kartı gibi farklı hizmetler de sunmayı planlayan bankaların promosyon için ciddi rakamlarla ihaleye katılmaları bekleniyor. İhalede bankaların verdiği ilk zarflar açıldıktan sonra en yüksek teklif üzerinden açık artırma yapılacak. Açık artırmada ihale komisyon başkanı ve ihale komisyonu kaç tur teklif verileceğine karar verecek. İhale KİK kapsamında olmaması nedeniyle açık artırmada sınır olmayacak.