Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli büyükşehiri bu isimler denetleyecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda yeni dönemde görev yapacak denetim kurulu üyeleri belirlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi

SEBO IMZAugurKocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Kocaeli kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen yılın ilk meclis toplantısında 120 gündem maddesi görüşülerek kara bağlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık ettiği meclis toplantısında kadro değişiklikleri, zabıta ve itfaiye personelinin fazla çalışma ücretleri, Kocaeli Şehir Tiyatroları’nda görev alacak sözleşmeli sanatçı, sanat ve sahne uygulatıcısı kadroları ve ücretleri, 2053 Kocaeli Ulaşım Ana Planı raporu, minibüslerde ücretsiz ve indirimli binişlerin desteklenmesi ile ilgili esnafa yapılacak destek ödemeleri, İzmit’te iki sokakta parkomatların kaldırılması, depremzede vatandaşların ücretsiz ulaşım hakkının uzatılması, Kartepe’de 17 ve Kandıra’da 8 isimsiz sokağın isimlendirilmesi ile KOYAŞ firmasına büyük rant sağlayacak imar değişikliğinin yenilenmiş hali görüşüldü.

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Toplantının ilk gündem maddesi denetim komisyonunun oluşturulması ve üyelerin belirlenmesiydi. Yoklamanın ve bir önceki meclis tutanak özetinin görüşülmesinin ardından denetim komisyonu seçimi yapıldı. Seçim kapalı oylama ile gerçekleştirildi. Ortak liste ile gerçekleştirilen seçimde Hasan Numan Tonka, Bülent Koçak, Ali Karakaş, Ertam Peker ve Mehmet Nuri Paşa Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Denetim Komisyonu’nın yeni üyeleri oldu.