Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli EDS ihalesi bugün! Kocaeli’de EDS var mı?

İstanbul’da yaygın olan EDS Kocaeli’de de kuruluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi EDS ihalesini bugün gerçekleştirecek. Peki Kocaeli’de EDS var mı? Şu anda hayır. Ancak kurulacak.

İstanbul’da yaygın olan EDS

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Hizmet Tesisi’nin ikincisini Gebze’de inşa ediyor. Söz konusu bina 8 milyon 822 bin liraya mal olacak.Trafikte Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) büyük bir önem taşıyor. Hız ihlalleri, emniyet şeridi ihlalleri EDS ile takip ediliyor. Sürücülere fotoğrafla birlikte cezalar iletiliyor. Peki Kocaeli’de EDS var mı? Henüz yok. Ancak EDS’nin kurulumu için adımlar atılıyor. Bu konu sıkça gündeme geldi. İzmit Belediyesi’nin EDS ile ilgili bir talebi de oldu.

KOCAELİ’DE EDS VAR MI?

İzmit Belediyesi ilçe sınırlarında Elektronik Denetim Sistemi (EDS) kurulması ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bir talep iletti. Ulaşım ve Hukuk Komisyonu tarafından yapılan inceleme sonrasında İzmit Belediyesi’nin talebi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde yaptığı çalışma nedeniyle reddedildi. EDS sisteminin tek elden toplanması ve yürütülmesi amacı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasının bitmesinin beklenmesi istendi.

KOCAELİ EDS İHALESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin titizlikle yürüttüğü çalışma tamamlandı. Büyükşehir bugün Kocaeli Geneli 1 Etap Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) Alımı için ihaleye çıkacak. İhale saat 10.30’da ihale toplantı salonunda gerçekleştirilecek. EDS’ler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin belirleyeceği alanlara kurulacak. Yüklenici firma belediyeye 6 adet araç da sağlayacak. Bu araçlar sıfır olacak ve garanti süresince Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Kocaeli’de EDS var mı? sorusu kurulum işlemi sonunda olumlu bir yanıta kavuşacak.

ARAÇ İÇERİSİNDE SİGARA İÇENLER YANDI

Sürücülerin korkusu olan MOBESE ve EDS sayesinde artık araç dışı ve araç içi sürücülerin yaptıkları tüm hareketler izlenebilecek. Sürücülere kesilen cezalar sadece çevirme noktalarında değil, şehir içerisindeki bütün kameralardan fotoğraflı olarak ceza kesilebilecek. Araç içerisinde sigara içme konusu da kesilen cezalar arasında yer alacak. Araç içerisinde sigara içtiği tespit edilen sürücülere de ceza kesilecek.