Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Atatürk düşmanı, Trabzonlu Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya yine boş durmadı!

Kocaeli Haber – Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya paylaşımlarıyla şaşırtmış, Trabzonsporlu olduğu anlaşılan ve Trabzonspor’un aktif taraftarı olduğu görülen Harun Kaya aynı zamanda CHP’lilere de hakaret etmişti. Kaya’nın şimdi de Ulu önder Atatürk’e hakaret eden paylaşımları beğendiği ortaya çıktı.

Kocaeli Haber – Kocaelispor

Ugur Enc profilKocaeli Haber – Kocaelispor’daki Ak Parti gölgesi yine rahat durmuyor. Malum takımın eski başkanı rahmetli Hüseyin Üzülmez. Yıllarca Ak Parti’de siyaset yapmış bir isim. Mevcut başkan Engin Koyun da öyle. Sadece başkanlar değil, yöneticilerin de bir bölümü siyasi. O yöneticilerden biri de avukat Harun Kaya. Kocaelispor yöneticisi Harun Kaya paylaşımlarıyla şaşırmıştı. Sosyal medya paylaşımları bir anda olay olan Kaya CHP’lilere hakaret etmişti.

KOCAELİSPOR YÖNETİCİSİ HARUN KAYA TRABZONSPORLUYMUŞ!

Trabzonsporlu olduğu anlaşılan ve Trabzonspor’un aktif taraftarı olduğu görülen Harun Kaya ile ilgili CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı bir paylaşımda bulunmuş ve tepki gösterdi. Yıldızlı’nın paylaşımında şu ifadeler yer almıştı: “Kocaelispor tribünlerinde ve temsiliyetinde siyasete yer yoktur. Hiç kimsenin siyasi hırslarına göre şekillendirilemez. Engin Koyun ve yönetimine çağrımdır; siyasi rant sevdasını, Kocaelispor sevdasından ve temsiliyetinden önde tutan bu yöneticiyi derhal görevden alın.”

DERHAL İHRAÇ EDİLMELİ

Harun Kaya yine rahat durmadı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden pek çok içeriği beğendiği ortaya çıktı. Konuyu yine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı gündeme getirdi. Atatürk düşmanı, Trabzonspor holiganı, Kocaeli yöneticisi Harun Kaya ile ilgili olarak Yıldızlı şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e hakaret içeren paylaşımlara seri beğeni bırakıp tepkiler üzerine ‘ben yapmadım’ diyen Harun Kaya hadsizi, hem şehrimizin hem Türkiye Cumhuriyeti’nin değeri Kocaelispor’da bırakın yönetimi, tribüne bile alınmamalı. Derhal ihraç istiyoruz!”