Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Ensar’a verilen Pembe Köşk’ü protesto edecekler!

Kocaeli Haber-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıllığına Ensar Vakfı’na verilen Pembe Köşk’ün açılışı geçtiğimiz hafta Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşmişti. Pek çok kesim tarafından köşkün Ensar’a verilmesi tepki ile karşılanmıştı. Zafer Partisi de Çarşamba günü Pembe Köşk önünde toplanarak durumu protesto edecek.

Kocaeli Haber-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıllığına Ensar Vakfı’nın kullanıma tahsis edilen Pembe Köşk’te yapılacak açılış için geçtiğimiz hafta Kocaeli’ye geldi. İzmit’teki tarihi yapılardan birisi olan Pembe Köşk’ün Ensar Vakfı’na tahsisi, kentte pek çok kesim tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

BÜYÜKAKIN’A TEPKİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın katıldığı törene geniş bir katılım olmuş ve açılış gerçekleştirilmişti. Zafer Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıllığına Ensar Vakfı’na verilen Pembe Köşk olayını protesto etmek için 20 Ekim Çarşamba günü köşkün önünde toplanma kararı aldı. Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, “Halkın hizmetine sunmak için halkın parası ile restore edilen Pembe Köşk’ü devreden Tahir Büyükakın’a tepki göstermek için Saat 15.00’te toplanacağız” ifadelerine yer verdi.