Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yapılacak

Kocaeli Haber- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 13 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Kocaeli Haber- Gölcük Belediye

Kocaeli Haber- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabası Açılışı ve Sokak Hayvanları Eylem Planı Protokolü İmza Töreni’ne katıldı. Başkan Sezer, 13 Ekim’de ihalesi yapılacak Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili de bilgi verdi.

BAŞKAN SEZER BİLGİ VERDİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanlarımızın katılımıyla; Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabası Açılışı ve Sokak Hayvanları Eylem Planı Protokolü İmza Töreni’ni gerçekleştirdik.

İHALE 13 EKİM’DE

Sokak Hayvanları Eylem Planı kapsamında; ortopedik cihazların üretim ve tedavide uygulamasının da yapılacağı, Türkiye’nin en modern ve donanımlı sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi haline gelmiş olacak. Gölcük Belediyesi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, önümüzdeki hafta 13 Ekim’de Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin de ihalesini yapacağız” dedi.