Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – İSU altyapı toplantısına katılmamış ama Fethiye’de çalışmalar başlıyor..!

Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi Yapım işinde çalışmalar başlıyor. Belediyeden servis edilen haberde İSU’nun altyapı toplantısına dahi katılmadığı, altyapı işleri için dahi kontrol görevlisi vermediği belirtildi.

Kocaeli Haber - İzmit
Kocaeli Haber – İzmit Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi Yapım işinde çalışmalar başlıyor. Belediyeden servis edilen haberde İSU’nun altyapı toplantısına dahi katılmadığı, altyapı işleri için dahi kontrol görevlisi vermediği belirtildi. Hürriyet’in İSU tarafından eksiklik olmasına rağmen protokolü vatandaşların mağdur olmaması için imzaladığı açıklandı.

İSU ALTYAPI TOPLANTISINA KATILMADI

İzmit Belediyesi’nin basın metninde şu ifadelere yer verildi: “Altyapı çalışmalarında hukuki sorumluluğu bulunsa da, Fethiye Caddesi’nin altyapı işlerinde yetkili kontrolör vermeyen İSU, önceki gün Fethiye Caddesi Yapım İşi altyapı toplantısına da yetkili personel göndermedi. Bu durum üzerine sorumluluğu alan Başkan Hürriyet, esnaf ve vatandaş mağdur olmasın diye protokolü eksik haliyle imzalayacak. Protokolün imzalanmasının ardından, İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi’nde ilk kazmayı vuracak.

HÜRRİYET: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Projeyi bir an önce tamamlayacaklarını belirten Başkan Hürriyet, “Projesini halkımızla birlikte belirlediğimiz Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenleme Yapım İşi’nde, geçtiğimiz günlerde ihalemizi yaptık. Altyapı işleri için İSU ile görüşmelerin ardından, İSU sorumluluk almasa da biz sorumluluk alarak protokolü imzalıyoruz. Bir an önce ilk kazmayı vurarak, vatandaşımız ve esnafımız mağdur olmasın diye var gücümüzle çalışmaları tamamlayacağız. Uzun yıllardır tek bir çivi çakılmayan, AVM’lerin karşısında günden güne zayıflamasına göz yumulan Fethiye Caddesi’ni, projenin tamamlanmasının ardından yeniden İzmit’in en gözde alışveriş merkezi yapacağız” dedi.