Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Kandıra’da 1450 kişilik çadır kentin elektrikleri kesildi

Kocaeli Haber- Kandıra Akdurak Mahallesi’nde 1450 Roman vatandaşın yaşadığı çadır kentin elektrikleri kesildi.

Kocaeli Haber- Kandıra Akdurak

Kocaeli Haber- Kocaeli’de Kandıra Akdurak Mahallesi mevkiinde 1450 Roman vatandaşın yaşadığı çadır kentin elektriği, kaçak kullanım neden gösterilerek kesildi. Uzun yıllardır bu alanda yaşayan vatandaşlar, başvuru yaptıkları halde elektrik aboneliği verilmediğini söyledi.

“50 YILDIR ABONELİK İSTİYORLAR”

Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Kandıra’daki çadırların elektriği kesilmiş. 1450 kişi karanlıkta. ‘Kaçak elektrik kullanıyorsunuz’ demişler. Bizimkiler de ‘50 yıldır abonelik istiyoruz vermiyorsunuz biz ne yapalım?’ demişler. Bizim halkımız çaresiz su yok elektrik yok yaşa yaşayabilirsen.

GAZ OCAKLARINA ATIN

Bu insanları kaçak elektrik kullanmaya devlet zorluyor. Geçici abonelik sistemi diye bir yasa var. Bu yasa üzerinden elektrik aboneliği verebilirlerdi vermiyorlar. O zaman gaz ocaklarına atın Romanları fırınlarda yakın sizde kurtulun. Bu halk da sefaletten kurtulsun. Roman olmak roman doğmak günah suç kabahat silah alıp dağa çıkmadık diye ezin bizi çiğneyin. Diri diri mezara görmüyorsunuz ne zaman yaşantılarımızda fırsat eşitliği Roman halkına verilecek.

ELEKTRİK ABONELİĞİ İSTİYORLAR

Deprem zamanı kurulan prefabrik evlere geçici su ve elektrik aboneliği verildi. Buradaki çadırda yaşayan insanlarda bu yasadan yararlanıp  elektrik aboneliği istiyorlar” dedi.