Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- KESOB’da seçimi Kadir Durmuş kazandı

Kocaeli Haber- Kadir Durmuş ve Mustafa Kurt’un başkanlık için yarıştığı Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (KESOB) genel kurulu tamamlandı.

Kocaeli Haber- Kadir Durmuş

Kocaeli Haber- KESOB’da bugün kongre günüydü. Son seçimde olduğu gibi bu seçimde de mevcut başkan Kadir Durmuş ve Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt‘un başkanlık için yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Kadir Durmuş, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

FEDARASYONDAN GELDİLER

Olağanüstü kongreye Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, oda başkanları ve delegeler katıldı.

KADİR DURMUŞ: 208 MUSTAFA KURT 168

Bugün gerçekleştirilen genel kurulda, saat 17.00 itibariyle oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı. 401 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu 380 oyun kullanıldığı kongrede 4’ü geçersiz olmak üzere toplam 376 oy geçerli. Kadir Durmuş, 208 oy alırken Mustafa Kurt ise 168 oy aldı.