Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’den Sabiha Gökçe’ne 24 saat kesintisiz ulaşım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Sabiha Gökçen otobüs seferleri artık 24 saat kesintisiz olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Sabiha Gökçen otobüs seferleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürü Serhan Çatal sosyal medya sayfalarından yaptığı açıklama ile kurumun artık Sabiha Gökçen seferlerini 24 saat boyunca sürdüreceğini ifade etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Sabiha Gökçen otobüs seferleri artık 24 saat kesintisiz olacak.GECE UÇUŞU OLANLAR İÇİN…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi hesaplarından da paylaşılan duyuruya göre Hat 250 ve Hat 250G sefeleri gece uçuşları olan vatandaşlar için de gün boyu aktif olacak. Serhan Çatal’ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle; “Sabiha Gökçen Havalimanına ‘kesintisiz’ ulaşım.✈️ Hat 250 ve 250G hatlarımız artık 24 saat ulaşım gerçekleştirecek.🚍 Marka Kentin, Marka Ulaşımı için; Var Gücümüzle Çalışıyoruz…”