Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye iş yapan üç şirketin ihalelere girmesi yasaklandı

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihalelerini kazanan üç firmanın ihalelere girmesi bakanlık kararıyla yasaklandı.

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği’nin ihalelerini kazanan üç şirketin ihalelere girmesi yasaklandı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlanan karara göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında gerçekleştirilen “Başiskele-Gölcük İlçeleri 2021 Yılı Yol Bakım, Onarım ve Yapım İşi” ihalesini 18 milyon 834 bin 67 TL teklifle kazanan Eser İnşaat Gıda Sanayii İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin 1 yıl süreyle ihalelere girmesi yasaklandı.

4 KISIMDA YAPILDI

Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından bu yıl yapılan, 4 kısımda gerçekleştirilen “Kocaeli Valiliği Yerleşkesi Mekanik ve Elektrik Sistemleri Periyodik Bakım ve Onarım İşi” ihalesine teklif veren İstanbul firmaları hakkında da yasaklama kararı gazetede yayınlandı. Meysa Teknik ve Ata Teknik isimli firmaların 1 yıl süre ile ihalelere giremeyeceği bakanlık tarafından duyuruldu.