Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi tesisi Nazende körfezi mi kirletiyor?

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yer alan Körfez Belediyesi tesisi Nazende isimli belediye tesisinin İzmit Körfezi’ne atık su boşalttığı iddia edildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yer

Kocaeli’nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan İzmit Körfezi kentin yoğun yaşamı ortasında Kocaelililere huzurlu bir ortam sunuyor. Kocaeli’nin pek çok ilçesinde İzmit Körfezi’ne kıyı ve bu kıyılarda da sahil düzenlemeleri mevcut. Ancak sahil şeritleri zaman zaman olumsuz haberlerle gündeme geliyor. Sorumsuz vatandaşların çevreyi kirletmeleri ile sahil şeridi nefes alınabilecek bir yer olmaktan çıkıyor. Körfez Belediyesi tesisi Nazende’den de benzer bir şikayet geldi.

ATIK SU BOŞALTILDI

Sadece vatandaşlar değil, zaman zaman kamu kurumları da İzmit Körfezi’nde sıkıntı yaşatacak uygulamalara imza atabiliyor. İddialara göre o kurumlardan biri Körfez Belediyesi oldu. Körfez Tütünçiftlik Sahili’nde yer alan Nazende isimli belediye tesisinin İzmit Körfezi’ne atık su boşalttığı iddia edildi. Bölge sakinlerinden Mustafa Asım Taflıoğlu bir gider borusu fotoğrafı ile paylaşım yaparak atık boşaltıldığını duyurdu.

BAŞKA BİR TESİS OLSA…

Taflıoğlu sosyal medya sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Denize kıyısı olan bir işletme bu şekilde denize pis suyunu akıtmış olsa belediyeden ruhsat alabilir mi? Ya da #korfezbelediye kendi tesisi olduğu için mi bu lükse sahip?” Söz konusu gider borusu Körfez Belediyesi’ne mi ait? İzmit Körfezi’ni kirleten bu gider borusu iptal edilecek mi merak konusu.

Mustafa Asim Taflioğlu paylaşim