Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lastik İş’te bugün genel kurul var!

Lastik-İş Sendikası ve DİSK, 29. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün İstanbul’da bulunan The Green Park Pendik’te yapacak.

Lastik-İş Sendikası ve DİSK,

İki dönemden bu yana genel başkanlığını Alaadddin Sarı’nın yürüttüğü Lastik-İş Sendikası, 29. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek. Başkan Sarı’nın yeniden ve üçüncü dönem için aday olduğu olağan genel kurul, bugün saat 10:00’da The Green Park Pendik’te yapılacak.

Lastik-İş Sendikası Genel Merkezinin 29’uncu Genel Kurulu, bu hafta sonu cumartesi ve pazar günü İstanbul Pendik’te bulunan The Green Park Otel’de gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Alaaddin Sarı ve yönetiminin tek aday olduğu genel kurulda 190’ı Kocaeli’den olmak üzere toplam 300 delege oy kullanacak. Çarşaf liste ile yapılacak seçimlerde isteyen delege, isteği organlarda seçilmek için başvuruda bulunabilecek.

TEK LİSTELİ SEÇİM

Lastik-İş Sendikası Genel Merkez genel kurulu ilk gün adayların tanıtımı, misafirlerin konuşması, faaliyet raporu ve denetim kurulunun raporlarının okunup ibra edilmesi ile tamamlanacak. Ardından ikinci gün ise seçimler yapılacak. Seçimlerde 7 yönetim kurulu, 5 denetim, 5 disiplin ve 70 DİSK Genel Kurul üyesi seçilecek. Seçimlerde mevcut başkan Aladdin Sarı ve yönetimi yeniden aday olacak. Sarı ve ekibinin karışına henüz liste çıkaran olmadı. Ancak seçilecek organlara aday olmak isteyen delegeler genel kurulun ilk gününde divana başvuru yaparak çarşaf listeye girebilecek.