Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Martı İzmit’ten başvuru yok diye kalkmış!

Kocaeli’de bugün yeniden hizmet vermeye başlayan Martı Scooter yılbaşında İzmit’e gelmiş ancak daha sonra kaldırılmıştı. Martı’nın UKOME’ye başvuru yapmadığı için kaldırıldığı öğrenildi.

Kocaeli’de bugün yeniden hizmet

Türkiye genelinde pek çok ilde hizmet veren Martı Scooter bugün Kocaelililerle buluştu. Aslında Martı Scooter yılbaşında İzmit’te, İzmit Belediyesi şile bir protokol yapmış ve kent sokaklarındaki yerini almıştı. Ancak birkaç gün içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından söz konusu araçların kaldırılmasıyla ilgili karar verildi ve bu araçlar kalktı. Bugün o araçlar yeniden Kocaeli sokaklarına çıktı. Bu defa İzmit Belediyesi ile protokol yoktu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın araçların tanıtımına katıldı.

UKOME’YE BAŞVURMAMIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgilere göre söz konusu araçlar 2020 yılının başında İzmit’te hizmet vermeye başladığında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) herhangi bir başvuru yapılmadı. UKOME başvurusu olmadan kent genelinde hizmet vermesi mümkün olmayan araçlar toplatıldı. Martı firması daha sonra UKOME’ye başvuru yaptı ve araç tanıtımına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı da davet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Martı Scooter ile herhangi bir proje ortaklığının olmadığı öğrenildi.

Marti Scooteri Izmit baslatmis Buyuksehir toplatmis