Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ali Paşa Cami önü otopark ve meydan ihalesi iptal

Mehmet Ali Paşa Cami Önü Meydan Düzenlemesi ve Otopark Yapımı işi için yapılan ihale geçerli teklif olmaması nedeniyle iptal edildi.

Mehmet Ali Paşa Cami

Özgun imzaKocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıllar süren kamulaştırma sürecinin tamamlamasının ardından Mehmet Ali Paşa Cami’nin yıkımı için ihaleye çıkmıştı. Caminin yıkımını büyük oranda tamamlanırken Büyükşehir, caminin yıkıldığı alana meydan düzenlemesi ve otopark yapımı için 17 Ekim 2022 tarihinde ihaleye çıktı.

20 MİLYON BEDEL

2 bin metrekare büyüklüğünde, 34 araç kapasiteli otopark ve meydan projesinin ihalesinde muhammen bedel 20 milyon 57 bin TL olarak belirlendi. İki firmanın katıldığı ihalede, Atlas BK İnşaat’ın teklifi 23 milyon 891 bin TL, Yusuf Cihat Kulp 11 milyon 414 bin TL teklif sundu. Yusuf Cihat Kulp’un teklifi ‘eksik evrak’ gerekçesiyle geçersiz sayılırken tek teklifli ihale değerlendirme sürecine girdi. İhale komisyonunun yaptığı incelemenin ardından Atlas BK İnşaat’ın da teklifinin geçersiz olduğu belirlendi. Büyükşehir’in yeniden ihaleye çıkması bekleniyor.