Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: 2023 seçimlerinde inancımız tam; rehavet yok

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “2023’te güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağına inancımız tam. Rehavet yok. Kocaeli teşkilatları bu noktada en hazırlıklı teşkilat yapısına sahip. Sürekli çalışıyor” dedi. Ellibeş ayrıca, Karamürsel teşkilatının üzerine düşen her görevi başarıyla yerine getirdiğini de belirtti.

AK Parti Kocaeli İl

Özgun imzaAK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“DAYANAĞI MİLLET AMA MİLLETE SORAMIYOR”

Programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şu ifadelerde bulundu; “Bu partiyi milletin ta kendisi kurdu. Siz kurdunuz. Bugüne kadar önümüz gelen her sandıkta 15 seçim oldu, iradesini millet olarak sandığa AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıttı. Bunun etkisinin altında kalan muhalefet her geçen gün hırçınlaştı. Vefasız değil bu millet. Sizi de görüyor. Altılı, yedili, sekizli neyse. Toplanıp dağıldınız. Tek bir bildiri okudunuz: Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Cumhurbaşkanımız bugün Kemal Bey’e hodri meydan dedi. ‘Aday olduğunu açıkla gel’ dedi. Aday olmak istiyor, soruyor. Amerika’ya gitti icazet alabilir miyim diye. Herhalde alamadı; 8 saat kayıp zaman var. Tek dayanağı millet ama millete soramıyor.

“KARAMÜRSEL TEŞKİLATLARI BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİ”

2023’te güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağına inancımız tam. Rehavet yok. Kocaeli teşkilatları bu noktada en hazırlıklı teşkilat yapısına sahip. Sürekli çalışıyor. Kocaeli’de 290 bin civarında üyemizi tek tek ziyaret ederek üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu bizim için yapacağız. Milletimizle olan buluşmaları ihmal etmeyeceğiz. 28 Ekim’de Ankara’da olacağız. Şimdiden takvimlerinize işleyin. Otobüslerimiz hazırlanıyor, hep beraber Ankara’ya gideceğiz inşallah. Karamürsel teşkilatları bugüne kadar üzerine düşen her görevi başarıyla yerine getirmiştir. Hem genelde çalışmalarla hem de yerel hizmetler konusunda tecrübeli İsmail başkanımızın çalışmalarıyla, belediye başkanlarımızın çalışmalarıyla Karamürsel’de halkımızın karşısına başımız dik çıkabiliriz. Gerisi çalışmak.”