Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ellibeş: Yaptıklarımızı anlatamıyoruz

AK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Danışma meclislerimiz maalesef uzuyor. Bir buçuk saat oldu. Konuşmaya ihtiyacımız var aslında; yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Birçoğumuzda yaptıklarımızın farkında değiliz.” dedi.

AK Parti Körfez İlçe

Özgun imzaAK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl yöneticileri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi, geçmiş dönem belediye başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, ilk defa oy kullanılacak gençlere rozet takıldı.

“YAPTIKLARIMIZIN FARKINDA DEĞİLİZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Bartın’daki faciayı Allah bira daha yaşatmaz inşallah. Ama başa geldiğinde devletin anında görevlerini yerine getirip müdahale etmesi beklediğimiz hususlar. Çok şükür devletimiz, bakanlarımız anında facianın odluğu bölgeye gittiler. Sonuç itibariyle en kısa zamanda müdahaleyi yaptılar. İstihdam, eğitim yani maddi ve manevi olarak bütün sıkıntılarının şehit ailelerinin devletin koruması altında olacağı ifade ettiler. İşte güçlü devlet olmanın gereği. Danışma meclislerimiz maalesef uzuyor. Bir buçuk saat oldu. Konuşmaya ihtiyacımız var aslında; yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Birçoğumuzda yaptıklarımızın farkında değiliz” dedi.