Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Necmi Bulut her şeyi anlattı!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve ekibi bugün haftaya gerçekleştirilecek oda seçimleri öncesi basının karşısına çıktı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı

Sebahattin AydınKocaeli Ticaret Odası seçimlerine 1 hafta kaldı. Bugün mevcut başkan Necmi Bulut’un da bulunduğu Mavi Liste, bugün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya, komite adayları mevcut yönetim ve çok sayıda basın mensubu katıldı. KOTO’nun seçiminde 7 bin 200 üye oy kullanacak. 25 komite seçimi yapılacak.

SİZİN ARTILARINIZ YETER

KOTO Başkanı Necmi Bulut, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “25 Mavi Liste sandıktan çıkacak. Kimsenin eksiğine ihtiyacınız yok, sizin artılarınız yeter. Verdiğimiz sözleri tutmanın sevincini yaşıyoruz. Biz 32 komite hedeflemiştik. 22 komiteyi 25’e çıkardık. Bu dönem yeni komiteler kurmaya gayret edeceğiz.

NELER YAPACAK?

Yeni ticaret alanları oluşturmaya öncülük edeceğiz. Kocaeli iş dünyamızın dijital dönüşümünde aracılık edeceğiz. KOTO olarak güneş enerjisi teknolojileri için üyelerimize destek vereceğiz. Üyelerimizi yeşil mutabakata uyumlu yapmak istiyoruz. Model fabrikanın 2022 yılında içinde bunu gerçekleştirmiş olacağız. Yabancı öğrencilerin ticaret elçisi olmasını sağlayacağız.

İKİNCİ EL OTOMOTİV SEKTÖRÜNE DESTEK

KOTO internet sitesi kurulacak. Büyük fuarlar için Kocaeli Fuarcılık A.Ş.’yi kurduk. Tüm kazanımlar firmalarımıza destek olacak. Fuarcılık kültürüne katkı sunacağız. Pandeminin bitmesiyle ikili iş görüşmeleri yapacağız. Önümüzdeki süreçte KOTO olarak iş hayatının gelişmesi için ikinci el otomotivde Kocaeli’nin merkez olmasını istiyoruz. Bununla ilgili çalışmayı sürdürüyoruz.

BARLAR SOKAĞI PROJESİ

İzmit çarşıda tramvay yolu, Yürüyüş Yolu güzel. Alkollü mekanların olduğu yerde daha kaliteli bir hizmet sunulması için eğlence alanı olarak göstermek istiyoruz. Bu alanı da açık avm yapmak istiyoruz. İstanbul’a kaptırdıklarımızı turizm yatırımlarıyla geri alabiliriz.

4 YIL DAHA TALİBİZ

Ben KOTO’da 6 buçuk yıl kapımı kimseye kapatmadım. Kendimiz için bir kurum veya siyasi ile oturup kalkmadık. İlişkilerimizde amacımız üyelerimize hizmet oldu. Bu odanın sahibi üyelerdir. Hakkınızı helal edin. Birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki 4 yıl daha görev yapmak istiyoruz. Başkanlık yapmak değil, abilik kardeşlik yapmak istiyoruz.”