Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Neden Gebze bölgesine ağırlık veriyor?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı Gebze bölgesine neden ağırlık verdiklerini açıkladı. Yıldızlı kent nüfusunun yarısının bu bölgedeki 4 ilçede yaşadığını belirterek Gebze’de programlara ağırlık vermeye devam edeceklerini söyledi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Ugur ENC min e1623645972212Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı dün TV 41’de Sadun Çetin ve Adem Turgut’un hazırladığı 7 Artı programında canlı yayına konuk oldu. Programda örgüt çalışmalarından bahseden Yıldızlı Gebze bölgesine neden önem verdiklerini de dile getirdi. Yıldızlı’nın konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Biz 1 Mart 2020’de göreve başladık. 6’sında mazbatayı aldık. Pandemiyle yaşıt gibiyiz. 18-19 aydır görev yapıyoruz. Biz göreve geldikten sonra muhtarlarımızı önceledik. Biz muhtarlarımıza çok kıymet veriyoruz. Sokaklara çok kıymet veriyorum. 

SOKAKTA OLAN İL BAŞKANI

Ben sokaklardan, muhtarlardan kentle ilgili, kente dair çok şeyler öğrendim. Ben kongrede sokakta il başkanlığı yapacağımı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütleriyle birlikte sokakta olacağını söylemiştim. Biz Çayırova’nın internet sorununu, Karamürsel’deki Kızderbent’in sorunlarını, Gölcük’teki kentsel dönüşüm sorunu, trafiği, çöpü sokaklarda öğrendik. Şu anda Kocaeli’de muhtarların yarısını ben bir fiil dolaştım. Geri kalan yarısını da tamamlayacağım. İlçe başkanlarımız muhtarlarla iletişim kurmaya devam ediyor. Bütün muhtarlarla irtibat halindeyiz. Sorun çözmek için adım atıyoruz. 

HİÇBİR İLÇEYE AYRIM YAPMIYORUZ

Çayırova Sazlıdere’nin sorunu çözüldüyse, Akmeşe’nin elektrik meselesi çözüldüyse bizim sayemizdedir. Biz muhalefet olarak sorunları dile getiriyor ve çözümü için ses çıkarıyoruz. Bu problemleri gündemde tutarak çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Biz bu sorunları hep muhtarlarımızdan öğrendik. Herkes İzmit’i bu kentin merkezi olarak görüyor. Gebze’de ise farklı bir dünya var. 400 bine yanaşmış bir nüfus var. Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası’nı hesaplayınca 850 bin ediyor. 2 milyonluk kentin 850 bini bu 4 ilçede yaşıyor. Diğer nüfus ise 8 ilçeye dağılmış durumda. Biz Gebze bölgesini çok önemsiyoruz. Hiçbir ilçeye ayrım yapmıyoruz. Bütün ilçelerde tam saha sokaktayız. 

HAFTADA 2 GÜN GEBZE BÖLGESİNDE OLACAĞIM

Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eylül ayında ağırlıklı olarak Gebze bölgesinde olacağımı dile getirmiştim. Kendi ailemde birinci derece akrabalarımın hastalıkları nedeniyle -babam ve anneannem büyük rahatsızlıklar atlattı- Eylül ayında tam randımanlı çalışamadım. Ancak bundan sonra haftada en az 2 gün Gebze bölgesinde olacağım. Olmak mecburiyetindeyim. Yaptırdığımız çalışmalar da Gebze bölgesine önem verilmesi gerektiğini gösteriyor. 14 milletvekilimizle 4 ilçemizi taramıştık genel başkanımız gelmeden önce. 24 Ağustos’ta sayın genel başkanımız geldi ve yine Gebze bölgesindeki 4 ilçemizde görev yapan muhtarlarımızı topladık. Partililerimizle değil, muhtarlarımız ve STK temsilcileri ile genel başkanımızı buluşturduk. 

BAŞİSKELE VE KARTEPE’YE GENEL MERKEZ HEYETİ

Sayın genel başkanımızın bize talimatı var, ‘Bizi bizden olmayanlarla bir araya getirin’ diyor. Bizi tanımayanlara kendimizi tanıtma ihtiyacımız var. Bu sebeple son genel başkan programımızda partililerimizden tepki de gördük. Parti büyüklerimiz genel başkan programında olmadıkları için sitem ettiler. Ancak o programın mahiyeti başkaydı. Şu ana kadar 10 ilçemize genel merkezimiz dokundu. Başiskele ve Kartepe ilçemize de önümüzdeki dönemde genel merkez heyetlerimiz gelecek. Bazı ilçelerde sorunlar olabilir. Sorunsuz, dikensiz gül bahçesi var mı? O sorunlar tartışılacak elbette.”