Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğuz Erhan Kopuk’tan Gaffar Okkan açıklaması

MHP Kocaeli İl Yöneticisi Oğuz Erhan Kopuk, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan “Gaffar Okkan yerin ateş olsun cehennem mekanın olsun” paylaşımını kendisinin yapmadığını, savcılığın konuyla ilgili takipsizlik verdiğini açıkladı.

MHP Kocaeli İl Yöneticisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yöneticisi Oğuz Erhan Kopuk’un sosyal medya hesabı üzerinden, şehit Gaffar Okkan ile ilgili “Gaffar Okkan yerin ateş olsun cehennem mekanın olsun” şeklinde paylaşım yapılmıştı. Kopuk, o süreçte paylaşımını kendisinin yapmadığını duyururken görevinden de istifa etmişti. MHP İl Başkanı’nın değişmesinin ardından Kopuk yeniden il yöneticisi oldu.

“SERVİS EDİLDİ”

Kopuk süreci anlatarak “Şehidimiz Ali Gaffar Okkan hakkında çıkan yalan haberler hakkında yapmış olduğum istifa ile soruşturmanın daha düzgün yürütülmesi ile ilgili sonucunu çoktan aldım. O paylaşımın benimle bir ilgisi yok. Benim böyle bir paylaşımım yok. Benim hesabımdan böyle bir paylaşım hiç olmadı. Başka bir hesap benim adıma dönüştürülmüş olabilir. Ya da Photoshop olabilir. Bir ekran kaydı fotoğrafı ile servis edilip dağıtılmış bir şey. Benim hesabımdan böyle bir paylaşım hiç olmadı.

“TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI”

istifa ettim. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma ile ilgili olarak ifademi verdim. Soruşturmadan takipsizlik kararı çıktı. Savcılık tarafından yapılan soruşturma ile de bu paylaşımı benim yapmadığım tescillendi. Üzerime atılan çamur at izi kalsın kininin bir önemi ve ehemmiyeti yoktur. Dolayısıyla Gaffar Okkan şehidimize karşı, benim ismimi kullanarak saygısızlık yapıldığı ortaya çıktı. Gaffar Okkan bizim şehidimizdir, şühedamızdır.

“TEŞKİLATIMIN VE PARTİMİN EMRİNDEYİM”

Milliyetçi Hareket Partililer olarak biz şehitlerimize, şühedamıza her zaman minnettarız. İlgili soruşturmadan takipsizlik kararı çıktığı için yeniden il yönetimine girmem son derece doğal bir gelişmedir. Ben her zaman teşkilatımın ve partimin emrindeyim. Biz Ülkücü Hareketin tabanından çaycılığından ve bekçiliğinden beri buradayız. Dün de buradaydık bugün de buradayız. Yarın da burada olacağız. Şimdi önümüzde bir seçim var. Sayın Genel Başkanımızın bize talimatı doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisine en yüksek oyu Kocaeli’den alacağız.”