Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Olaylı büfeye de işletmeci tahliye edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen İzmit Pişmaniyeciler Meydanı’nda yer alan büfe son aylarda sürekli gündemdeydi. Yasal sürenin dolmasıyla birlikte işletmeci tahliye edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir süre önce İzmit kent merkezinde yer alan Pişmaniyeciler Meydanı’nı yeniden inşa etti. Belediyenin öz kaynakları ile inşa edilen meydanda küçük bir büfe yer alıyordu. Büfede yer alan eski işletmeci meydan inşa çalışmalarında kaybettiği süreyi de hesaba katarak zamanında büfeyi tahliye etmedi. Bu sebeple gerçekleştirilen 2 ayrı ihale iptal edilmek zorunda kaldı.

BÜFE BOŞALTILDI

Kent merkezinde yer alan ve her ihalesi gündem olan söz konusu büfeyle ilgili sorun çözüldü Yasal sürecin dolması sonrasında işletmeci tahliye edildi. İşletmeci büfeyi tamamen boşalttı. Önümüzdeki günlerde büfeyle ilgili yeni bir ihaleye çıkılacağı öğrenildi. Açık ihale ile kiralanacak olan büfenin aylık yaklaşık 12 bin TL’lik bir ücretle işletmeci bulması bekleniyor.

İDDİALAR BOŞA DÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere söz konusu büfeyle ilgili ihaleye katılan ancak mevcut işletmecinin tahliye edilememesi nedeniyle ihalesi iptal edilen kimi isimler sürekli olarak büfeyi gündeme getirmiş ve belediyenin ihaleyi istediği kimseye vereceğini iddia etmişti. Kimi haber sitelerinde de yer alan bu iddialar bugün mevcut işletmecinin tahliye edilmesiyle boşa düşmüş oldu. Yasal süreç nedeniyle yaşanan sıkıntılar nedeniyle 2 defa iptal edilen ihalenin. nisan ayında gerçekleştirileceği düşünülüyor.