Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Faruk Gergerlioğlu: Seçmenimizin Fatma Kaplan Hürriyet tepkisi karar değiştirtti!

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, partisinin İzmit’te CHP’nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleme kararının neden değiştiğini anlattı. Gergerlioğlu, “İzmit adayımız geri çekilecekti. Dün il başkanımız sizinle röportaj yaptıktan sonra seçmenimiz bu karara tepki gösterdi ve genel merkezimizde karar değişikliği yapıldı.” dedi.

DEM Parti Kocaeli Milletvekili

ugurDEM Parti Kocaeli İl Başkanı Nuri Tan seçim süreci hareketlenirken Kocaeli’deki stratejilerini Bağımsız Kocaeli’ye değerlendirdi. İzmit’te Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleme kararı aldıklarını ifade eden Tan, bu sebeple DEM Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Avukat Gencer Demirkaya’nın adaylıktan geri çekileceğini duyurdu. Dün ülke gündemine oturan bu gelişme sonrasında bugün DEM Parti Genel Merkezi resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak İzmit adayının adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

SEÇMEN HÜRRİYET’E TEPKİ GÖSTERDİ

DEM Parti Kocaeli İl Başkanı Nuri Tan’a telefonla ulaşılamazken DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu bir yalanlama olmadığını, partisinin karar değiştirdiğini anlattı. Gergerlioğlu İzmit’te CHP’nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleme kararının neden değiştiğini Bağımsız Kocaeli’ye açıkladı. Gergerlioğlu, “İzmit adayımız geri çekilecekti. Dün il başkanımız sizinle röportaj yaptıktan sonra seçmenimiz bu karara tepki gösterdi ve genel merkezimizde karar değişikliği yapıldı.” dedi.

DEM Genel Merkezi, il başkanını yalanladı!

DEM Parti İzmit adayını geri çekiyor!