Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Parasını alamadığını iddia edip İzmit Belediyesi’yle ilgili icra takibi başvurusu yaptı

Kurduğu 1 aylık şirketle İzmit Belediyesinden billboard ihalesi alan İmsa Organizasyon Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi İbrahim Aydın, belediye hakkında icra takibi başvuru yaptı.

Kurduğu 1 aylık şirketle
SEBO İMZA

İzmit Belediyesinin başı ihale verdiği şirketle dertte. 18 Kasım 2022 tarihinde davet usulü ile gerçekleştirilen billboard ihalesine sadece 1 firma teklif vermişti. İhaleden 1 ay önce kurulan bu firma adresi İzmit Yeşilova Mahallesinde gözüken İmsa Organizasyon Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi. Billboard işi için çıktığı ihalede İMSA Organizasyon firması ile imzalamış olduğu sözleşme bedelini ödemeyen İzmit Belediyesi hakkında şirket sahibi İbrahim Aydın tarafından icra takibi başvurusu yapıldı.

410 BİN 640 TL

Aydın gazetemize ulaşarak, “İzmit Belediyesine iş yaptık. Yaptığımıza yapacağımıza pişman olduk. İşimizi yaptık paramızı alamıyoruz. Bugün itibariyle belediyeye icra takibi başlattık” dedi. İzmit Belediyesine kesilen faturanın bedeli 410 bin 640 TL olarak görülüyor. Tarafların nasıl anlaşacağı merak ediliyor.

misa izmit bel
misa izmit belediyesi
IMSA Organizasyon firmasi ile imzalamis oldugu sozlesme bedelini odememis izmit misa