Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pevrul Kavlak açıkladı: Yakup Yıldız Kavlak’ın danışmanı oldu!

Türk-İş Genel Sekreteri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Kocaeli Şubesi’nin genel kuruluna katıldı. Mevcut Başkan Yakup Yıldız aday olmadığını açıklarken Kavlak, “Yakup başkan benim danışmanım olarak devam edecek” dedi.

Türk-İş Genel Sekreteri, Türk

Nazim Ozgun Erbulan 1Türk Metal Sendikası Kocaeli Şubesi 6’ıncı Olağan Genel Kurulu bugün Emex Otel’de başladı. Türk-İş Genel Sekreteri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın yanı sıra Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Petrol İş Kocaeli Şube Başkanı Nesimi Yetişoğlu, Sağlık İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Meral Oğuz, Şube Başkan Adayı Nagihan Özcan, delegeler ve üyeler katıldı. Seçimde 200 delege oy kullanacak. Genel kurulun Divan Başkanlığı’nı Genel Başkan Pevrul Kavlak yaptı.

“BENİM DANIŞMANIM OLARAK DEVAM EDECEK”

Türk-İş Genel Sekreteri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, “Görevini bir başka arkadaşa devredecek. Kocaeli Şubemiz yeni bir soluk yeni bir heyecan ile emek mücadelesine devam ederken Yakup kardeşim de bilgisi ve birikimi ile benim danışmanım olarak devam edecek. Sizlerin huzurunda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.