Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pişmaniye değil Bolu çikolatasını tanıtıyorlar…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Halkevi bitişiğinde inşa edilen Pişmaniyeciler Meydanı’nda 2 yıldır faaliyet sürdürüyor. Dükkanlarda ise Bolu çikolatası olarak bilinen BOLÇİ’nin reklamları yer alıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

İzmit’in sembolü pişmaniye için yapılan Pişmaniyeciler Meydanı’nı 2 yıl önce ekim ayında tamamlanmıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve binaların yapımı tamamlanan Halkevindeki Pişmaniyeciler Meydanı kısa bir süre içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyordu. Projenin tamamlanması sonrası geçtiğimiz yıl aralık ayında dükkanlar için ihale gerçekleşmişti.

PİŞMANİYECİLER İŞLETECEK

Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında yapılan açık usul ihalede iki pişmaniye dükkanı 7 yıllığına kiraya verildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu Başkanlığında yapılan ihaleyi İzmit Pişmaniyesi Üretim ve İşletme Kooperatifi kazandı. İzmit Pişmaniyesi Üretim ve İşletme Kooperatifi adına Başkan Kadir Çetin ile Başkan Yardımcısı Uğurcan Üçcan katıldığı ihalede Kooperatif, 5 bin 700 TL muhammen kira bedeli ile ihaleye çıkan dükkanlar için 6 bin TL sözlü teklifte bulunarak ihaleyi kazandı.

BOLÇİ PAZARLANIYOR

Pişmaniyeciler Meydanı’nda dükkanlar açıldı, satışlar başladı. Ancak dükkanların vitrinlerinde pişmaniyeden çok Bolu çikolatasının reklamının yapılması dikkat çekti. Dükkanların tenteleri, vitrinlerinde yer alan neon ışıklar pişmaniyeleri değil Bolu çikolatası olan BOLÇİ’yi işaret ediyor. İzmit’in pişmaniye meydanında BOLÇİ pazarlanıyor.

BOLCI BOLCI 2