Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Reklam ajansına milyonlar ödedi ama hala 3 yıl önceki fotoğraflar billboardlarda!

Gebze Belediyesi son aylarda bir reklam ajansa farklı kalemlerde yaptığı milyonlarca liralık ödeme ile dikkat çekiyor. Kurumun güncel afişlerinde bu milyonluk ödemelere rağmen başkan Zinnur Büyükgöz’ün pandemi döneminde çekilmiş maskeli fotoğrafları kullanılıyor.

Gebze Belediyesi son aylarda

ugurYerel seçimler 31 Mart’ta gerçekleştirilecek. Seçimlere tam 3 ay kaldı. Bugüne kadar pek çok belediye seçim süreci için hazırlıklarına başladı. O belediyelerden biri de Ak Partili Gebze Belediyesi idi. Zinnur Büyükgöz başkanlığındaki belediye İstanbullu büyük bir reklam firmasına kitap basım, online kitap tasarım, broşür tasarım gibi başlıklarla milyonlarca liralık iş verdi. Ak Partili bir aileye ait olan şirketlere milyonlarca lira düzenli ödeme yapan Zinnur Büyükgöz seçim sürecine iyi hazırlanacağını düşündü ancak beklediği gibi olmadı.

MASKELİ FOTOĞRAFLAR…

Gebze Belediyesi’nin çeşitli icraatları kısa bir süre önce billboardlar ile halka duyurulmaya başlandı. O billboardlarda köylü pazarının açılışı dikkat çekti. Kurumun güncel afişlerinde reklam için yapılan milyonluk ödemelere rağmen başkan Zinnur Büyükgöz’ün pandemi döneminde çekilmiş maskeli fotoğrafları kullanıldı.

ZINNUR BUYUKGOZ AFIS