Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Safiport Kocaeli’yi sömürüyor, Trabzon’a yediriyor!

Kocaeli’ye büyük zararlar veren, bu kent insanının emeğini sömüren Safiport kente hiçbir yatırım yapmadı. Pek çok sanayi kuruluşu gibi o da Kocaelispor’u görmezden geldi. Safiport Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’a sponsor oldu.

Kocaeli'ye büyük zararlar veren,

Uğur EnçKocaeli’de yer alan kentin en stratejik bölgelerinden olan Derince Limanı bir süre önce özelleştirilmişti. Safiport isimli firma söz konusu özelleştirme ihalesini kazandıktan sonra İzmit Körfezi’ne ve tabiata çok büyük zarar verecek olan dev bir dolgu işine girişti. Liman alanını büyüten, İzmit Körfezi habitatına büyük zarar veren liman işletmesi devasa gemilerin bölgeye gelmesine ve İzmit Körfezi’ndeki gemi trafiğinin artmasına sebep oldu.

KOCAELİSPOR’A YOK, FENERBAHÇE VE TRABZON’A VAR

Kocaeli’ye büyük zararlar veren, bu kent insanının emeğini sömüren Safiport kente hiçbir yatırım yapmadı. Pek çok sanayi kuruluşu gibi o da Kocaelispor’u görmezden geldi. Geçtiğimiz dönemde Fenerbahçe’ye sponsor oldu. Bu sene de benzer bir yol izledi. Safiport Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’a sponsor oldu. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz ile Türkiyenin en büyük limanlarından Safiport (Safi Derince Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş) arasında çeşitli reklam ve sponsorluk haklarını kapsayan bir iş birliği yapılması hususunda anlaşmaya varılmıştır.”