Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Söz konusu gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi

İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştiriliyor. Mecliste 170 milyonluk kredi yetkisi oy çokluğu ile geçti.

İzmit Belediyesi Mayıs ayı

İzmit Belediye Meclisi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştiriliyor. 22 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısının gündem maddelerinden biri de belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e 170 milyon liralık kredi kullanma yetkisi verilmesiydi. MHP’li meclis üyesi Okan Karagöz söz konusu maddeyle ilgili olarak, “Muhalefet şerhi koymamızın amacı 170 milyon liralık krediyi engellemek değil. Burada krediyi ne şekilde ödeyeceğiz, geri ödeme planı nasıl olacak bunu bilmiyoruz. Bu sebeple söz konusu gündem maddesine muhalefet şerhi koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

BELKİ DE HİÇ KULLANMAYACAĞIZ

Karagöz’den sonra konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: “Biz şu anda bankaların şartlarını bilmiyoruz. İhtiyaç olması halinde kullanacağımız kredilerdir bunlar. Anlık ihtiyaçlar halinde yıllık bütçemizin yüzde 10’u kadar bir talepte bulunuyoruz. Bunu kenarda tutacağız. Olur da ihtiyaç olursa kullanacağız. Belki de hiç kullanmayacağız bunu bugünden bilemiyoruz. Ucuz kredi çıkarda, faizler düşerse yeni araçlar almak için kullanacağız” dedi. Söz konusu gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Fevziye Cami Tuvaleti ihalesi iptal edildi

SARBAŞ’ın sermayesi 25 milyon artırıldı

İzmit’in satacağı araziler belli oldu