Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Spor Bakanı Kasapoğlıu Derince için geliyor!

Derince Belediyesi tarafından bugün açılacak olan Abdullah Olçok Gençlik Merkezi’nin açılışına bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılacak.

Derince Belediyesi tarafından bugün

Derince Belediyesi Dumlupınar Mahallesi Asgök Sokak’ta yer alan Gençlik Merkezi’ni bugün hizmete açıyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla saat 13.30’da gerçekleştirilecek. Derince Beldiye Başkanı Zeki Aygün‘ün 41 seçim vaadinden biri olan gençlik merkezinde pek çok spor branşı için ayrı bölüm yer alıyor.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi

30 bin metrekare alan üzerine yapılan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi içerisinde kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odası bulunuyor. Ayrıca merkezin açık alanında futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklarımız için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti de yer alıyor. Alanında uzman isimlerin görev alacağı merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.