Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın özür diledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın tamamladığı proje sayısı açıklandı. Büyükakın, altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşlardan özür diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Sebahattin AydınUğur EnçKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde 3 yıllık hizmet sunumu gerçekleştirdi. Programa siyaset ve STK dünyasından çok sayıda isim katıldı. Program, bir tanıtım filmiyle başladı.

ÖZELLİKLE İKİ KİŞİYİ SAYDI

Proje sunumları yapan Başkan, alt yapı çalışmaları ve sonrası için özellikle Derince ve Körfez’deki vatandaşlardan özür diledi. Büyükakın, “363 kilometre içme suyu hattı döşedik. 26 adet büyük proje ile 153 mahalleye hizmet verdik. 273 milyon 161 bin 251 lira harcama yaptık bu işe. Şu anda Körfez’de, Darıca’da, Derince’de vatandaşlarımız bu altyapı çalışmaları nedeniyle sıkıntılı ama şunun hatırlanması gerekiyor. Biz seçim çalışması yaparken Darıca’da bir kardeşimiz yağmur suyunda, asansörde hayatını kaybetti. Bizim afetlerde ölümleri engellememiz gerekiyor. Bu sebeple altyapı çalışmalarını bütün eleştirilere rağmen aralıksız devam ettirmemiz gerekiyor. Belediye hizmetlerinde şöyle bir şey var, siz hizmeti yaparken fark edilmez. Çeşmeden akan su durduğunda bu hizmetler fark edilir. Ben çalışmalarda yaşanan sıkıntılar dolayısıyla vatandaşlarımızdan özür diliyorum ve sabretmelerini istiyorum.” dedi.