Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜBİTAK Gebze 3 kişiyi kadrolu işe alacak

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’ndan verilen ilana göre TÜBİTAK Bilgem bünyesinde görev yapmak üzere kadrolu personel alınacak.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve

Sebahattin AydınBugünkü Resmi Gazete’de yer alan ilana göre TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’ndan verilen ilana göre TÜBİTAK Bilgem bünyesinde görev yapmak üzere kadrolu personel alınacak. Araştırmacı olarak görev yapacak personel alımları için son başvuru tarihi 23 Mart olarak açıklandı.

EĞİTİM ŞARTLARI NELER?

Lisans Bölümleri Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri veya Bilgisayar ve Enformatik bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

BAŞVURU NASIL NEREDEN YAPILIR?

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır.

İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi

Adres: Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No: 1 PK: 74, 41470 Gebze / Kocaeli

E-Posta: [email protected]

Telefon: 0 (262) 675 3542/3820/3548/3517/3537/3557