Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuş’tan sosyal medya eleştirisi: Şikayet ettim

AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş sosyal medya ile ilgili, “Buraları referans alarak benim hakkımda konuşanları da şikayet ettim zaten. Belediyede çalışan babam yaşında insan bunu referans alarak benimle ilgili açıklama yaptı. Herkes herkese 2 dakika içinde sayfa açıp küfredebilir ama bunu bir belediye başkanı referans alırsa burasını, bu koltuğu istemiyorum” dedi

AK Parti Grup Başkanvekili

Özgun imzaİzmit Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı bugün İzmit Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 21 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis, İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca başkanlığında toplandı.

“BU KOLTUĞU İSTEMİYORUM”

Mecliste konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, “Burada bana iftira atılıyor. Sosyal medyada herkes herkese bir takma isim açıp anasına avradına küfür ediyor. Burada bir belediye başkanı bunu söyleyecekse o iş size kalsın. Ben bu kampanyada yokum bu iş sizin olsun.  Buraları referans alarak benim hakkımda konuşanları da şikayet ettim zaten. Belediyede çalışan babam yaşında insan bunu referans alarak benimle ilgili açıklama yaptı. Yurt dışından kaynaklı, ismi bile belli olmayan asılsız bir yerden baz alıyorlar. Bunu yarın size de yapabilirler. Herkes herkese 2 dakika içinde sayfa açıp küfredebilir ama bunu bir belediye başkanı bunu referans alırsa burasını, bu koltuğu istemiyorum” dedi. Yaşar Kardaş ise “Siz de akrabalarını aldı dediniz, aynasını yaptınız. Kadın burada soy kütüğünü açıkladı” dedi.

“TOKAT ATARKEN DE YERKEN DE BAĞIRIYORSUNUZ”

Tutuş, “Yalan olmadığını siz de biliyorsunuz. Ne benim partimden ne başka partiden ne memura bile isteye iftira atmadım, atmam, atmayacağım. Bugün sabah uyandığımızda İlker, ben ve Hayrettin Ünlü hakkında bu sabah internette haberler oldu. Ön inceleme başlatılmış, yine burada haber yapan sizsiniz. Tokat atarken de yerken de bağırıyorsunuz” ifadelerinde bulundu.