Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Cengiz Topel’e el atacak mı?

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün 2011’de sivil havacılığa açılan ancak bir türlü aktif kullanıma açılamayan Cengiz Topel Havaalanı’nda incelemelerde bulundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bugün Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte Cengiz Topel Havaalanı’nda incelemelerde bulundu. 2011 yılında sivil havacılığa açılan fakat bir türlü aktif kullanıma açılamayan Cengiz Topel Havaalanı’nı ziyaret eden Vali Yavuz havaalanıyla ilgili bilgiler aldı. Bu ziyaret ve incelemelerin ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Cengiz Topel’e el atıp atmayacağı merak konusu oldu.

İKİ KEZ UÇUŞLARA KAPATILDI

Cengiz Topel Havaalanı 2011 yılında sivil havacılığa açıldı. Havaalanından bir dönem Ankara aktarmalı uçuşlar yapılabiliyordu. Aktarmalı uçuşlar sayesinde yurdun dört bir yanına uçabilmek mümkündü. Ancak aktarmalı uçuşlar da kısa bir süre sonra sona erdi. Uçuşlara 2 kez kapanan ve sahipsiz kalan Cengiz Topel hala yetkili kurumların ilgisini bekliyor. Sadece Trabzon’a uçuşların olduğu Cengiz Topel’e gerçekleştirilen inceleme ziyaretinin ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un havaalanımızın aktif kullanımı için çalışmalar yapıp yapmayacağını önümüzdeki süreç gösterecek.