Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kent Bayramlaşması’nda uyardı: 500 bin kişi aşı olmadı

Kocaeli Kent Konseyi’nin üç bayram aradan sonra düzenlediği 33. Bayramlaşma programında Kocaeli protokolü bir araya gelerek bayramlaştı. Vali Seddar Yavuz, aşı uyarısında bulundu.

Kocaeli Kent Konseyi’nin üç

Kent Konseyi’nin 33. Bayramlaşma programı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimi, AKP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AKP Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AKP Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda isim katıldı.

UZAK KALINDI

Programda sözü alan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz şu ifadeleri kullandı: “Kocaeli olarak geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşmamızı pandemi nedeniyle gerçekleştiremedik. Üç bayram birbirimizden uzak kaldık. 1 Temmuz itibariyle yasakların kalkmasıyla tüm kentin dinamikleriyle bir aradayız.

BAYRAM NEŞE VE SEVİNÇ

Bayramlar kardeşliğimiz pekiştiği günlerdir pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Bugünlerde sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bayram neşe ve sevinçtir. Toplumun birlik ve beraberliğimi pekiştirmede büyük önemi vardır. Birlik ve beraberlik içinde olmayı çok önemsedik. Amacımız acısıyla üzüntüsüyle birlikte yaşadığımız bu kentte hoş bir seda bırakmaktır. Gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Önceki bayramlarda trafik kurallarına dikkat edelim derdik şimdi sağlık kurallarına dikkat edelim diyorum. Nice bayramlarda beraber kutlamak dileğiyle.”

“KUCAKLAŞMAYA HAZIR DURUMDA DEĞİLİZ”

Korkmaz’ın ardından konuşan Başkan Büyükakın da şunları söyledi: “Uzunca bir ara vermiştik bir araya gelemiyorduk, bayramlaşmıyorduk, online program yapıyorduk. Allah’a şükürler olsun sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah daha iyi koşullarda mesafeye dikkat etmeden bir araya geliriz. Mesafeyi dikkate almayacak, sarılmaya, kucaklaşmaya hazır bir durumda değiliz. Bunu da ifade etmek istiyorum. Aşılamanın tamamlanmasını beklememiz gerekiyor. Allah rızası için dikkat edin. Önümüzdeki sonbaharı da başarılı bir şekilde atlatalım. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

VALİ AŞI İÇİN UYARDI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz şu sözleri kaydetti: “Hepinizin bildiği gibi pandemi devam ediyor. Henüz birinci dozda 1 milyona yaklaştık ancak aşılanması gereken 500 bin kardeşimiz var. Bu yüzden sarılmamamızı önemle tavsiye ediyorum.

“VAKA SAYILARINDA ARTIŞ BAŞLADI”

Bu 500 bin kişinin aşı olmasını istirham ediyorum. Vaka sayılarında artış başladı. Yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı bugünlerde yoğun çalışma gerçekleştirdik. Ulaşılmadık kapı bırakmadık. Bu vesileyle bu organizasyonu düzenleyen Kent Konseyi Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Vali Kent Bayramlasmasinda uyardi 500 bin kisi asi olmadi 3 Vali Kent Bayramlasmasinda uyardi 500 bin kisi asi olmadi