Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali’den vatandaşa sel ve fırtına uyarısı!

Kocaeli’de etkisini gösterecek şiddetli yağış öncesinde vatandaşlara bir uyarı da Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’dan geldi.

Kocaeli’de etkisini gösterecek şiddetli

Kocaeli’de etkisini yarın itibariyle göstermesi beklenen fırtına ve şiddetli yağış öncesinde vatandaşlara uyarılar da peş peşe geliyor. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla fırtına ve yağışa karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yavuz’un paylaşımı ise şu şekilde: “Sevgili Kardeşlerim, Yarın başlayıp iki gün devam edecek kuvvetli yağış ve olumsuz hava koşullarının başta sel ve fırtına olmak üzere günlük hayatı olumsuz etkileyeceğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

AFKOM DA UYARMIŞTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi tarafından da vatandaşlara bugün bir uyarı yapılmış, 8 Ekim Perşembe günü itibariyle Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen alçak basınç merkezi ile birlikte Kocaeli’de sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Marmara Bölgesinin tamamında etkili olacağı ifade edilmişti. Vatandaşların fırtınaya karşı da dikkatli olmaları istenmişti.