Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hava durumu: Yağmur ne zaman yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre güneşli güzel günler bugün kentimizi terk edecek. Hava sıcaklığı 17 dereceye kadar yükselen kentimizde bugün gece yarısından itibaren düşüş yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen

Kocaeli’de son kar yağışlarının ardından sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyretmeye başlamıştı. Şubat ayında olmamıza rağmen yüzünü gösteren güneş nedeniyle dün vatandaşlar sahillere akın etmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre güneşli güzel günler bugün kentimizi terk edecek. Hava sıcaklığı 17 dereceye kadar yükselen kentimizde bugün gece yarısından itibaren düşüş yaşanacak.

2 DERECEYE KADAR DÜŞECEK

28 Şubat Pazar günü itibariyle sağanak diğer günler normal olmak üzere bir hafta boyunca yağışlı olacak Kocaeli hava durumuna göre yarın en düşük sıcaklık 7 derece olacak. 1 Mart Pazartesi günü 5 dereceye kadar düşecek olan sıcaklıklar 2 Mart Salı günü de 5 derece olarak kayıtlarda yer alacak. 3 Mart Salı günü is sıcaklıklar 2 dereceye kadar düşecek. Hafta ortasında Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kocaeli Hava Durumu raporunda güncelleme yapması bekleniyor.

Kocaeli Hava Durumu raporu:

Kocaelei Hava Durumu raporu 1