Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atakent Cihan Hastanesi’nde testi karıştırıp “Hamilesin” dediler!

Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde bir hastaya, kan testini karıştırıp “hamilesin” dediler. Ancak hastanın hamile olmadığı ortaya çıktı.

Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde

Sebahattin AydınKocaeli’nin bilinen özel hastanelerinden biri de Özel Atakent Cihan Hastanesi. Hastanede test veren bir hastaya “Hamilesin” denildiği ancak kan testlerinin karıştırıldığı gerçeğinin sonra ortaya çıktığı iddia edildi.

“ÖNCE HAMİLESİN DEDİLER”

Esma adlı hasta başına gelen olayı şöyle anlattı: “Kan sonucum karışmış ‘hamilesin’ dendi. Hastaneye kan vermek için gittim güya bilinen bir hastane. Kalabalık olmamasına rağmen gece saatinde gittim Kan verdim. Beta hcg 1200’lerde çıktı ve ‘hamilesin’ dendi.

“İNSANLARLA ALAY ETMEK BU”

İkin Kan testi verdiğimde ilk verilen kanla uyuşmazlık olduğunu 2 saatlik yoldan çağırıp tekrar kan vermemi aslında hamile olmadığımı testin karıştığını söylediler. Bunu bile bile hastaneye çağırdılar. Hastane için gerekli her yere şikayet edip maddi manevi tazminat açacağım! İnsanlarla alay etmek bu!”

HASTANE NE DEDİ?

Hastanenin hastaya cevabı: “Merhaba. Kurumumuzdan almış olduğunuz hizmetle ilgili geri bildiriminiz tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı öncelikle üzüntümüzü belirtmek istiyoruz.  Bizlerle paylaştığınız görüşleriniz, hizmet kalitemizi artırmak ve hasta memnuniyetimizi maksimum düzeyde tutmak amacıyla dikkatle ve titizlikle değerlendirilmiş olup sizlere dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılmıştır.

Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi 0850 299 99 99  numaralı telefondan 1136 ‘yı tuşlayarak  bizlere ulaşabilirsiniz.” Oldu.