Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi pislik yuvası oldu!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden şaşkınlık yaratan görüntüler geldi. Hastanedeki tuvaletler ve duşlar pislik içinde.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde faaliyet

ugurKocaeli’nin Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden şaşkınlık yaratan görüntüler geldi. Hastanedeki tuvaletler ve duşlar pislik içinde. Pek çok tuvaleti küf kaplamış durumda. Hastanedeki hijyen sorunuyla ilgili yetkililerden bir açıklama bekleyen hasta yakınının paylaşımı şöyle; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde babamı acil olarak yatırdık. Hijyen eksikliğiyle ilgili derin endişemi ifade etmek için yazıyorum. Karşılaştığım koşullar standartların altındaydı ve hastanenin genel temizliği ve güvenliği hakkında ciddi soru işaretleri yaratıyordu.

Özellikle şunu gözlemledim: Temizlenmemiş banyo ve tuvalet, küf içerisindeydi. Bu durumu resmi olarak paylaştım. Bu sorunlar sadece hastaları rahatsız etmekle kalmıyor, aynı zamanda potansiyel sağlık riskleri de oluşturuyor.

Hijyen standartlarının yüksek tutulması hem hastaların hem de personelin sağlığı açısından çok önemlidir. Sizden bu endişeleri derhal gidermenizi ve hastane tesislerinde temiz ve güvenli bir ortam sağlamak için önlemler almanızı rica ediyorum.

Bu konuya acil ilginizi takdir ediyorum ve yakın gelecekte gelişmeler görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”