Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili doktor: 2. dalgaya hazır olun!

Kocaeli’nin tanınmış diş hekimlerinden

Kocaeli’nin tanınmış diş hekimlerinden Mehmet Kılıç corona virüsüyle ilgili bir mesaj yayınladı. “İkinci dalga” başlıklı mesajda alınan tedbirler ve kent hastanelerinin durumu anlatıldı. Kılıç’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Hepimiz bayram sonuna kadar tüm yasaklara psikoloji olarak hazırken sanıyorum ekonomik sebepler yüzünden yasaklar hafifletildi… Bizim insanımızın gri bölgesi yoktur ya yasaktır ya da değildir… Keşke bayram sonuna kadar sıkı tedbirler devam etseydi…Kocaeli’deki hastanelerin bugünkü durumu bu gün itibariyle ikinci dalgaya hazır olun diyor.”

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Doğru söylüyor,millet dişini sıkarken,ağzında diş kalmadı.Akp hükümetinden işsizlik sigortasında yıllardır biriken milyarlarla,savaş akçeleri konusunda çıt yok,20 kuruşluk maskeyi maskeli baloya,rakiplerinin sordukları soruyu düşmanca algılamaya ve algılatmaya çalışan,kaçak güreşmeye Akp kadar hevesli görmedim!İl sağlık müdürü şu süreçte yardımcımarı ile birlikte haldır haldır çalışması gerekirken çamaşır makinesi dağıtmış,arsayı düzlemişmiş de süreci çok iyi yönetirmiş gibi sağlık turizmi kalmışmış,sendikacısı detarjan dağıtır personel ne halde birkere bahsetmez,valisi çıkmış yok bu kadar ceza kesmişmiş,koca şehrin belediye başkanı demezki bir covitli hastada biz ambulansımızla taşıyak,ya da bak büyükşehirin nakil ambulansları yetişmiyor acaba şu diğer belediyelerdede mi nakil ambulansları kurulsa,rektör telefon dağıtım işine girer,Akp gibi herşeyle övünen partinin milletvekillerinin kaç günlerdir sesi çıkmaz,sağlık eski müdürü olan sakallı zaardan çok başarılı biriymiş gibi belediyeye başlar da koca süreçte doğru düzgün birşey yaptığı görülmez,kaymakamların sesi soluğu pek çıkmaz hele o Çayırova,Başiskele,Gebze,Körfez,Darıca,Derince,Gölcük,Karamürsel kaymakamlarının hiç sesini duymadım bile bu süreçte,112 Açmnin anası ağlamış sorumlu vali yardımcısı jandarma komutanı gitmişler ne yapmışlar,duydum da şimdi yazıp halkımızı germeyeyim,emniyet amirinden bahsetsem facia,hal böyle olunca Mehmet bey ikinci dalgada gelir,Tsunamide!

  2. Mehmet abiyi severim ama herkes kendi uzmanlığında konuşmalı. İç hastalıkları uzmanları profesörler şiddetli bir ikinci dalga olma riskinin az olduğunu maske ve mesafe ile hiç olmayacağını söylerken diş hekimi abimiz çıkıp bu açıklamayı yapıyorsa sanırım can sıkıntısı arttı. Lütfen insanları biraz düşünelim. Her kafadan çıkan ayrı sesler psikolojimizi bozuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23
Sıradaki Haber Erdoğan 23 yılda Kocaeli’ye neler yaptıklarını anlattı!