Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arıza Dizisi Ali Rıza Bakın Kim?

Bu haberin fotoğrafı yok

Arıza Dizisi Ali Rıza kimdir? sorusu sıklıkla aranıyor. Okuyucularımız için Arıza Dizisi Ali Rıza’yı sizler için araştırdık. Ali Rıza’nın gerçek adı, kaç yaşında olduğu ve önceki kariyerini sizlere sunuyoruz.

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Arıza oldukça iddialı bir kadroyla geliyor. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Ali Rıza, herkesin dikkatini çeken karizmatik mahalle delikanlısıdır. Taksi şoförü olan Ali Rıza gönlünü Halide adında dünya güzeli bir doktora kaptırır.

Gelin hep birlikte Arıza dizisi Ali Rıza karakterine hayat verecek oyunun gerçek hayatı ile ilgili detaylara bakalım.

Arıza Dizisi Ali Rıza Gerçek Adı Yaşı Dizileri

Tolga Sarıtaş Arıza dizisinde Ali Rıza adlı bir gence hayat verecek. 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul ilimiz de hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu, şu an 29 yaşındadır.

ariza dizisi ali riza resmi

TİYATROYLA BAŞLADI

İkizler burçlu olan oyuncu, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünü dışarıdan okuyarak tamamlamıştır. Aslen Sivaslı olan Tolga Sarıtaş, Esenyurt Belediyesinin tiyatro sahnesinde oyunculuğa adım attı.

Tolga Sarıştay Resmi 2

Kendisini tiyatro sahnelerinde geliştiren oyuncu, ilk defa kamera karşısına 2010 yılında “Öyle Geçer Zaman ki” isimli dizi ile geçti.

FERHAT İLE ŞİRİN’DE OYNADI 

Lakin, ülke çapında tanınan bir oyuncu olması, 2013 yılında dönemin en önemli dizilerinden olan “Muhteşem Yüzyıl” isimli dizide Şehzade Cihangir karakteri ile tanınmış, “Güneşin kızları” isimli dizide ise oldukça popüler bir oyuncu haline gelmiştir.

“Ferhat ile Şirin” dizisinde başrolde yer almış olan oyuncu Ferhat karakterine hayat vermiştir. Unutulmaz rollerinden biri de kuşkusuz “Söz” dizisindeki Yavuz karakteridir.

Arıza Dizisi Ali Rıza Dizileri

  • Arıza (Ali Rıza)
  • Ferhat ile Şirin (Ferhat)
  • Söz (Yavuz)
  • Güneşin Kızları
  • Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Cihangir)
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki