Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arıza Dizisi Halide Kimdir?

Show Tv ekranlarında başlayacak

Show Tv ekranlarında başlayacak olan Arıza dizisi Halide karakteri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar yazımızda!

Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza dizisinde genç ve alımlı bir doktora olan ve Ali Rıza ile olan aşkını çok konuşacağımız Halide rolüne bakın hangi güzel oyuncu hayat verecek!

Arıza Dizisi Halide Gerçek Adı Bilgileri

Ayça Ayşin Turan Arıza dizisinde Halide karakterine hayat verecek. Güzel oyuncu, son olarak “Zemheri” dizisinde Firuze karakterine hayat vermiştir.ariza dizisi halide resmi

Netflix dizisi “The Protector (Hakan muhafız)” dizisinde de oyunculuğu ile tam not alan Ayça Ayşin Turan hakkında detaylarla devam edelim.

25 Ekim 1992 yılında İstanbul ilimizde hayata gözlerini açan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur.

Genç oyuncu,  “Meryem” isimli dizide Meryem karakteri ile harika bir iş çıkartmıştır. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü Tiyatrosunda  kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

zemheri dizisi ayca aysin turan resmi

Ferit Selçuk ise güzel oyuncuya koçluk yaptığı Ayça Ayşin Turan, Sinop Belediye Konservatuvarında da oyunculuk adına ayrıca eğitim almıştır.

İlk olarak karşımıza 2011 yılında “Dinle Sevgili” isimli dizi ile dizi oyunculuğuna başlamıştır. Son olarak “The Protector (Hakan Muhafız)” dizisinde yer almıştır.

Arıza Dizisi Halide Dizileri ve Filmleri

  • Arıza (Halide) – 2020
  • The Protector
  • Zemheri (Firuze)
  • Meryem (Meryem)
  • Dinle Sevgili

Arıza Dizisi Halide Boyu Kilosu

1.67 boyunda ve 48 kilodur.