Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aşk Bir Rüya 151. Bölüm Özeti (20 Temmuz)

İzleyicilerin keyifle takip ettiği

İzleyicilerin keyifle takip ettiği Aşk Bir Rüya 151. Bölüm Özetini (20 Temmuz) için sizler için detaylı bir şekilde derledik. İşte Aşk Bir Rüya 151.’nci bölümde yine heyecan dorukta. Dizi Tapki’nin yaptığı anonsla başlıyor ve olaylar peşi sıra devam ediyor.

Aşk Bir Rüya 151. Bölüm Tapki’nin anonsuyla başlar. Bihan ve ailesi oraya gidince Tapki şok olur. Gidip Balwinder’ın ayağına dokunur. Tina şaşırırken Bani aynı Bihan gibi müthiş deyince Pandey ailesi şaşırır. Bani de büyüklerin ayaklarına dokunur.

ask bir ruya 151 bolum ozeti resmi

Baldwinder senin adın en diye sorup Bani ile tanışır. Şada ve Sankara şok halde olanları izler. Tapki daha sonra Bani’yi alıp giderken Sankara bir an önce eve dönmeliyiz diye ısrar eder. Bani evde annesine keşke bizim de Tina gibi büyük bir ailemiz olsaydı der. Bu sırada Şada ve Sankara, Tapki’ye gelip buradan uzaklaşmazsan dediğimi yaparım diye uyarır. Tapki’ye bilet de verip onun bu şehirden gitmesini isterler.

AŞK BİR RÜYA BALWİNDER

Şada onu uzaklaştırıp bu defalık affettim seni ama ondan uzak durmazsan o ölecek der. Balwinder ise Druv’a Tapki’yi gördüklerini söyler. Druv hayatımızda yeri olmadığını Aditi’nin onun yüzünden can verdiğini söyler.

Tina eve de gitmek istemez yurtta da kalmak istemez. Tina onları evinde saklayabileceğini söyler. Tina ve Bihan, Tapki’nin evinde gizlenir. Bihan onları saklam konusunda başarılı olan Bani’ye sarılır ve gülümser.

Aşk Bir Rüya 20 Temmuz Özeti Şada’nın Tuzağı

Bani annesini yolcu edince Bihan ve Tina yataktan çıkar. Pandey Ailesi ise Tina ve Bihan’ın evde olmadığını fark edip bu defa nereye gittiler diye düşünürler. Bihan ise Bani ve Tina ile Tapki’nin evinde oyun oynamaktadır.

Tapki kızını merak edip eve geldiğinde Bani yine Bihan ve Tina’yı saklar. Ardından Şada ve Sankara gelip Bihan ve Tina burada değil mi diye hesap sorarlar. Tapki hayır çıkın buradan burası benim evim der. Onlar gider, akşam olduğunda Bihan uyumakta olan Tapki’ye hayran hayran bakarken bulur kendini.

ask bir ruya 20 temmuz ozeti 1resmi

Neden Bani’nin annesine böyle bakıyorum deyip kendini toplar ve oradan çıkar. Çıkarken kapı sesi duyan Tapki uyanır ve kızına hırsız geldi galiba der. Işıkları açınca Bihan ve Tina’yı gören Tapki şok olur.

AŞK BİR RÜYA 151. BÖLÜM

Tapki Balwinder’e haber verince Bihan ve Tina’yı almaya gelirler. Balwinder doktorun dediğine göre Bihan’ın kalp krizi geçirmesi gerekti, Tapki’yi görmesine rağmen bir şey olmadı başka bir doktora daha Bihan’ı göstermeliyiz der. Sankara tedirgin olup Şada’dan yardım ister. Şada Bihan’a geçmişi hatırlatan ama Tapki’yi kötüleyen bir hikaye uydurur.

ask bir ruya 20 temmuz resmi2

Şada bir de üstüne Tina’yı okuldan alır. Sankara’ya da ne yap et Bihan iyileşmeden onun kocan olmasını sağla der. Bihan’ın bhaang etkisinde sarhoş olmasını sağlayan Sankara bakalım amacına ulaşabilecek mi? Cevabını Aşk Bir Rüya 152. bölüm özetinde alacağız. Aşk Bir Rüya 151. bölüm özeti ise burada sonlanıyor.