Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emanet Dizisi Ne Zaman Başlayacak? (Kanal 7)

Kanal 7’de yayımlanan yeni

Kanal 7’de yayımlanan yeni dizi Emanet ne zaman başlayacak? Emanet dizisinin başrol oyuncular ve diziye özel tüm merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik.

Karamel Yapım imzalı Emanet dizisi ekranlara gelmek için geri sayımı başlattı. Haziran ayında çekimlerine başlanan dizinin detayları da her geçen gün netleşmekte!

Emanet Dizisi Başlama Tarihi Belli Oldu Mu?

Emanet Dizisi Ne Zaman Başlayacak sorusunun yanıtına geçmeden evvel dizinin konusu neydi kısaca hatırlayalım.

Emanet Dizisi Konusu (Kanal 7)

Yaman Kırımlı oldukça zor bir çocukluk geçirmiş ama zorluklarla yorulmak yerine daha da güçlenmiş genç ve başarılı bir iş adamıdır. Fakirlikten zenginliğe uzanan hikayesinde hep azimli olması ile dikkat çeken Yaman Kırımlı için dünya bir yana ailesi bir yanadır.

emanet dizisi resmi 1

Babasının vefat etmesinin ardından evin babası rolünü üstlenmiş olan Yaman, aşka kapılarını sımsıkı kapatmış tek ilgilendiği beş yaşındaki yeğeni Yusuf’tur. 

Yusuf, amcası Yaman’ın kollarında büyümüştür ama hep sevgi ve ilgiyi muhtaç kalmıştır. Bu sevgiyi de sadece teyzesi Seher’de bulur.

emanet dizisi resmi 2

Babasıyla yaşayan, güzel ve hanımefendi bir kız olan Seher, Kırımlı ailesinde gelin olan ablasının ölümüyle büyük bir şok yaşar. Ablası son nefesinde oğlu Yusuf’u ona emanet eder. Canı pahasına Yusuf’u korumak zorunda olan Seher, Kırımlı konağına geldikten sonra hem ailenin
kapanmış sır perdeleri aralanacak hem de Yaman ile Seher arasında bir aşk filizlenecek.

emanet dizisi resmi 3

Konusuyla dikkat çeken Emanet dizisinin muhtemel başlama tarihi ise Temmuz ayı. En net bilgi için takipte kalınız.