Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maria İle Mustafa Feriha Kimdir? Gerçek Adı Hayatı

Maria İle Mustafa Feriha

Maria İle Mustafa Feriha kimdir? sorusu sıklıkla aranıyor. Maria İle Mustafa Feriha gerçek adı ve tüm geçmişini sizler için derledik. Hülya Gülşen Irmak kimdir? işte cevabı…

Kapadokya’nın büyülü atmosferinde Kolobiyadan gelmiş bir ailenin kızı olan Maria ile Kapadokya’nın güçlü bir ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşkını konu alan Maria ile Mustafa dizisinde Feriha karakterine bakın hangi ünlü oyuncunun ünlü annesi hayat veriyor!

Maria İle Mustafa Feriha Gerçek Adı Hayatı Dizileri

Hülya Gülşen Irmak Maria İle Mustafa dizisinde Feriha karakterine hayat vermekte. 14 Eylül 1965 tarihinde dünyaya gelen oyuncunun kızı da kendi gibi oyuncudur.

Hülya Gülşen Irmak, Ankara Devlet Konservatuarında öğrenim görmüştür. Daha sonra bu üniversite Hacettepe Üniversitesine bağlanmıştır.

Hülya Gülşen 13 yaşında konservatuara girmiştir, bu yüzden liseyi dışarıdan bitirmiştir. Konservatuarı bitirdikten sonra devlet tiyatrosuna girmiş ve bu kurumda tam 28 sene görev yapmıştır.

hulya gulsen kim resmi

Televizyon dizileri yaygınlaşmaya başladıktan sonra dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk olarak “Ferhunde Hanımlar” adlı dizide, daha sonra ise çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında rol almıştır.

Dizilerde ve filmlerde rol almanın yanında seslendirme yani dublaj da yapmıştır. Son olarak “Keşanlı Ali” dizisinde rol almıştır.

hulya gulsen resmi

1983 yılından itibaren birçok tiyatro oyununda sanatını icra etmiş olan Irmak, “Kırgın Çiçekler”, “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Sen Benim Herşeyimsin”,  “Yüksek Sosyete” dizilerinde rol almıştır. 2020 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanacak olan başrolünde Hilmicem İntepe ve Jessica May’in rol aldığı Maria ile Mustafa dizisinde rol alacaktır.

Maria İle Mustafa Feriha Yaşı Ailesi

54 yaşındadır ve bir çocuk sahibidir. Naz Çağla Irmak adında güzeller güzeli bir kızı vardır.

hulya gulsen ve kizi resmi

Kızı Naz Çağla Irmak “Kırgın Çiçekler” dizisinin fenomen karakterlerinden biri olan Kader karakterine hayat vermiştir.